Jamax Multimedia | Website nodig? | Websites van professionele kwaliteit!

Mobielvriendelijke website laten ontwikkelen?

Laat je bedrijf online stralen!

Mobielvriendelijke website laten ontwikkelen?

Het is belangrijk voor je bedrijf om een professioneel online visite kaartje te hebben: een responsive (mobielvriendelijke) website! Een website die goed te bekijken is op de computer, tablet en smartphone. Het is dé manier om verder te groeien met je bedrijf. We hebben veel ervaring met het ontwikkelen van websites.

De eerste indruk is het belangrijkst, dat is met alles, zo ook met je website. Wij zorgen er niet alleen voor dat je website er gelikt uit komt te zien, maar ook dat deze goed functioneert op alle platformen (responsive website) en gebruiksvriendelijk is. Wij stellen namelijk ook hoge eisen aan de usability van je website. Neem een kijkje in ons portfolio voor inspiratie.

Zoekt je iemand die voor je bedrijf snel en kwalitatief een website kan ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!

Responsive website

Wij ontwikkelen responsive websites. Dit betekent dat de websites geschikt zijn voor alle platformen, van computerbeeldscherm tot mobiele telefoonscherm. Op deze manier wordt je ook beter gevonden door Google, omdat Google het belangrijk vindt dat websites responsive zijn.

Grafische kwaliteit

Je website is het visitekaartje van je bedrijf of organisatie en de eerste indruk is erg belangrijk. Bij Jamax stellen we hoge eisen aan de grafische kwaliteit van je website. Wij garanderen je dat je website modern en gelikt er uit zal komen te zien.

Contact

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jamax via het formulier hieronder.