Jamax Multimedia | Websites, Grafisch Ontwerp, Optimalisatie | Welkom!

Responsive website laten ontwikkelen?

NU vanaf €699* excl. BTW
*(t/m 31 december 2018, daarna vanaf €899 excl. BTW)

Responsive website laten ontwikkelen?

Het is belangrijk voor u of uw bedrijf om een professioneel online visite kaartje te hebben: een responsive (mobiel vriendelijke) website! Een website die goed te bekijken is op de computer, tablet en smartphone. Het is dé manier om verder te groeien met uw bedrijf. We hebben veel ervaring met het ontwikkelen van websites, waarvan de inhoud aanpasbaar is door u.

De eerste indruk is het belangrijkst, dat is met alles, zo ook met uw website. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw website er gelikt uit komt te zien, maar ook dat deze goed functioneert op alle platformen (responsive website) en gebruiksvriendelijk is. Wij stellen namelijk ook hoge eisen aan de usability van uw website.

Zoekt u iemand die uw website snel en kwalitatief kan ontwikkelen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Responsive website

Wij ontwikkelen responsive websites. Dit betekent dat de websites geschikt zijn voor alle platformen, van computerbeeldscherm tot mobiele telefoonscherm. Op deze manier wordt u ook beter gevonden door Google, omdat Google het belangrijk vindt dat websites responsive zijn.

Grafische kwaliteit

Uw website is uw visitekaartje en de eerste indruk is erg belangrijk. Bij Jamax stellen we hoge eisen aan de grafische kwaliteit van uw website. Wij garanderen u dat uw website modern en gelikt er uit zal komen te zien.

Contact

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jamax via het formulier hieronder. 

  • KVK-nummer: 72519517
  • BTW-nummer: NL219172201B01