Jamax Multimedia | Website nodig? | Websites van professionele kwaliteit!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Eenmalig of op maandbasis

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het is belangrijk dat je als bedrijf goed gevonden wordt op bepaalde zoektermen. Sommige websites komen nog niet eens voor in de zoekresultaten omdat ze zo slecht gebouwd zijn. SEO (Search Engine Optimization) en de website liggen dicht bij elkaar. Ze hebben elkaar nodig om een goed resultaat te krijgen. Google geeft immers voorrang aan een goed gebouwde, snelle website.

Hoe hoger je concurrentie, hoe moeilijker het is om hoog te scoren in Google. In sommige gevallen is het niet eens mogelijk om op de eerste pagina terecht te komen. In dat geval is SEA (betaald adverteren op Google) een oplossing. Je kunt dan door middel van Google Ads je bedrijf een toppositie geven op bepaalde zoektermen.

Voor goede SEO is een samenhang van diverse factoren belangrijk: relevantie, linkwaarde, kwaliteit van de pagina en het technische SEO gedeelte.

Zoek je iemand die je bedrijf hoger kan laten scoren op bepaalde zoekwoorden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een hogere zoekmachine ranking voor je bedrijf.

Kwartaal rapporten

Je krijgt per kwartaal een rapportage van je de score van je website op bepaalde zoektermen. Hieruit kun je opmaken of je bedrijf aan het groeien is, of dat je moet bijsturen.

Contact

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jamax via het formulier hieronder.