Jamax Multimedia | Website nodig? | Websites van professionele kwaliteit!

Zoekmachine adverteren

Adverteer op Google en zorg dat je goed te vinden bent

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren met Google? Kies voor Jamax Multimedia in Roosendaal. Het is belangrijk dat je als bedrijf goed gevonden wordt op bepaalde zoektermen. Soms is dit niet mogelijk met enkel zoekmachine positionering (SEO). Je kunt je concurrenten online concurreren door te starten met zoekmachine advertenties. Je betaalt dus om hoog te scoren, de hoogste bieder en de meest kwalitatieve advertentie wint de veiling.

Hoe hoger je concurrentie, hoe moeilijker het is om hoog te scoren in Google. In sommige gevallen is het niet eens mogelijk om op de eerste pagina terecht te komen. In dat geval is SEA (betaald adverteren op Google) een oplossing. Je kunt dan door middel van Google Ads je bedrijf een toppositie geven op bepaalde zoektermen.

Voor goede SEA is een samenhang van diverse factoren belangrijk: relevantie, kwaliteit van de pagina en het technische SEA gedeelte. Voor meer informatie kun je deze pagina van Google Ads raadplegen.

Zoek je iemand die je bedrijf kan helpen met betaalde zoekmachine advertenties?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Genereer waardevolle leads met Google Ads.

Kwartaal rapporten

Je krijgt per kwartaal een rapportage van je de score van je website op bepaalde zoektermen en het aantal conversies dat daar uit is gekomen. Hieruit kun je opmaken of je bedrijf aan het groeien is, of dat je moet bijsturen.

All-time bijsturing

Als je adverteert op Google moet je je budget en posities goed in de gaten houden. Wij monitoren de campagnes en sturen deze elk moment waar nodig bij.

Contact

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jamax via het formulier hieronder.